Επιδότηση ΕΣΠΑ

  • Εκμεταλλευτείτε την καινούρια επιδότηση του ΕΣΠΑ για να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο eshop για την επιχείρηση σας.
  • Δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται ραγδαία!
  • Η επιδότηση καλύπτει το 100% της κατασκευής και επομένως δεν έχετε καμία απολύτως επιβάρυνση εσείς!

Αποκτήστε το δικό σας eshop

Επιτέλους αυτό που περιμένατε έφτασε. Η δυνατότητα σε μικρές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο του Lockdown. Από ότι φαίνεται από τις τρέχουσες εξελίξεις, δυστυχώς ο COVID19 θα αργήσει να φύγει!

 

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop λιανικής ανακοινώθηκε επίσημα και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους 5.000 ευρώ, ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ (συνολικός προϋπολογισμός) και αφορά τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Ποιούς αφορά η επιδότηση και ποιό είναι το ποσό ;

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο κ. Τσακίρης, θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσακίρης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί μελλοντικά το συνολικό κονδύλι -που αρχικά θα είναι στα 80 εκατ. ευρώ.

Γιατί να φτιάξετε το eshop σας με επιδότηση;

To e-shop είναι πλέον μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά εμφανές πλεονέκτημα από τον ανταγωνισμό, αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

 

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000 ευρώ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε e-shop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να εκμεταλλευτείτε τις πωλήσεις μέσω του διαδικτύου και να δώσετε άλλη πνοή στην επιχείρηση σας. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία δουλεύουν ασταμάτητα και χωρίς προβλήματα.

 

Με ένα e-shop από την Promo Web Experts θα δείτε δραματική αύξηση των πωλήσεων σας, σε μικρό χρονικό διάστημα ακόμη και με ένα μικρό βασικό πακέτο προωθητικών ενεργειών.