Τεχνική Υποστήριξη

Γιατί χρειάζεται η Τεχνική Υποστήριξη

Μία ιστοσελίδα ή εφαρμογή, χρειάζεται τεχνική υποστήριξη. Η ιστοσελίδα για να διατηρήσει τη σωστή και ασφαλή παρουσία της στο διαδίκτυο θα πρέπει να αναβαθμίζεται με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού. Αν δεν αναβαθμιστεί θα κινδυνεύει να πέσει θύμα εισβολέων (χάκερς) με σκοπό την εισαγωγή κακόβουλων links και scripts.

Μετά από μία παραβίαση ασφάλειας του website σας τα πράγματα αρχίζουν και χτυπάνε αντίστροφα με αποκλεισμό από τους μηχανισμούς αναζήτησης, δυσλειτουργίες πλοήγησης από τους χρήστες που επισκέπτονται τη σελίδα κ.α. Χρειάζεστε επίσης υποστήριξη στη ρύθμιση των mailboxes σας, και στη δημιουργία των εταιρικών σας email γιατί και σε αυτά μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί.

Στη Promo Web Experts εγγυόμαστε την πλήρη και ομαλή λειτουργικότητα της σελίδας σας.

Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για WordPress, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop αλλά και για οποιαδήποτε άλλη γνωστή ή custom πλατφόρμα.

Τεχνική Υποστήριξη από την Promo Web Experts

Διαχείριση Περιεχομένου

Εισαγωγή περιεχομένου στην ιστοσελίδα όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, κ.α. Καταχώρηση προϊόντων με στοιχεία όπως κωδικός, περιγραφή, τιμή, εικόνες. Ενημέρωση blog και portfolio ιστοσελίδας με εισαγωγή νέου περιεχομένου.

Προβλήματα Λειτουργίας

Επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας WordPress. Ανάλυση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Παροχή πληροφοριών για αποφυγή επανάληψης παρόμοιας δυσλειτουργία στο μέλλον.

Βελτιώσεις Ιστοσελίδας

Βελτίωση παραγόντων στην ιστοσελίδα WordPress όπως η ταχύτητα φόρτωσης, ο server φιλοξενίας, η συνδεσιμότητα της με εξωτερικές πηγές όπως social media, business directories και ιστοσελίδες τρίτων.

Αντιμετώπιση Virus & Malware

Εντοπισμός και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από την ιστοσελίδα. Επαναφορά ιστοσελίδα στην αρχική της κατάσταση από backup. Ενημέρωση μηχανών αναζήτησης και ιστοσελίδων ασφαλείας για την ολοκλήρωση καθαρισμού.

Ενίσχυση Ασφάλειας

Βελτιώσεις ασφαλείας με την προσθήκη εφαρμογών που προστατεύουν την ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο. Παρακολούθηση επιθέσεων και άμεση αντιμετώπιση. Εγκατάσταση ενημερώσεων ασφάλειας σε πλατφόρμα και plugins.

Προσαρμοσμένες Τροποποιήσεις

Αλλαγή εικαστικού θέματος ιστοσελίδας, προσαρμογή σε χρώματα, fonts και παραπλήσια στοιχεία. Προσθήκη δυνατοτήτων eshop. Σύνδεση με άλλες υπηρεσίες όπως η εκκαθάριση πιστωτικών καρτών μέσω τραπέζης.

Τρόποι Υποστήριξης

  • Τηλεφωνική Υποστήριξη
  • Απομακρυσμένη Υποστήριξη (Remote)
  • Υποστήριξη στo χώρο σας
  • Μηνιαίες συμβάσεις
  • Υποστήριξη ανα περιστατικό
  • Εβδομαδιαίος έλεγχος

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λύσουμε ό,τι πρόβλημα υπάρχει.