Κατασκευη e-shop

Διαδικασία κατασκευής
Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Προσθήκη περιεχομένου / προϊόντων

Πριν το καινούριο σας e-shop πάρει την τελική του μορφή, θα πρέπει να προστεθεί το περιεχόμενο (και προϊόντα) που επιθυμείτε.

 

Αυτή τη διαδικασία μπορείτε να την κάνετε και εσείς ύστερα από μια σύντομη εκπαίδευση που σας προσφέρουμε.

 

Φυσικά, εάν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθείτε υπάρχει δυνατότητα να το αναλάβουμε εμείς με μια μικρή επιπλέον χρέωση, που εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων και την προηγούμενη οργάνωση του υλικού σε ηλεκτρονική μορφή

Γενικά χαρακτηριστικά του E-Shop

 • Οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν το χρήστη λογαριασμών τους (απαιτείται εγγραφή)
 • Διαχείριση διεύθυνσης αποστολής (πελάτες μπορούν να δηλώσουν τη δική τους διεύθυνση αποστολής ή διαφορετική)
 • Ιστορικό παραγγελιών: Οι πελάτες μπορούν να βλέπουν όλες τις προηγούμενες παραγγελίες τους (και με λεπτομέρειες)
 • Αποστολή email επιβεβαίωσης παραγγελίας
 • Δυνατότητα και Εσωτερικής επικοινωνίας με τον πελάτη
 • Αναζήτηση προϊόντων εσωτερικά στο πεδίο search
 • Πολλαπλές γλώσσες
 • Πιστοποιητικό SSL (μεγαλύτερη ασφάλεια)

Τρόποι Πληρωμής / Μεταφορικά

 • Αντικαταβολή ή πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα
 • Σύνδεση για πληρωμή μέσω PayPal
 • Σύνδεση με σύστημα re-deriction Ελληνικών τραπεζών όπως Winbank, Eurobank, AlphaBank, Emporiki Bank όπου ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή σελίδα του ebanking της κάθε τράπεζας.
 • Πολλές μεταφορικές εταιρίες με πολλές περιοχές
 • Πολλαπλά σενάρια μεταφορικών, με ρύθμιση μεταφορικών ανάλογα με τον μεταφορέα, το νομό, το βάρος των προϊόντων και την αξία των αγορών

Τα βήματα για την κατασκευή eshop από την Promo Web Experts

Η διαδικασία δημιουργίας του νέου σας eshop περιλαμβάνει δύο βασικά βήματα, τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι ειδικοί μας: την έρευνα και την ανάπτυξη. Η έρευνα για τη δημιουργία eshop αφορά ως πρώτη μέριμνα την καταγραφή των διαθέσιμων υπηρεσιών ή προϊόντων σας, των στόχων σας και των τεχνικών μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσουμε. 

Σε νέες επιχειρήσεις είναι επιπλέον επιβεβλημένη μιας πρωτότυπης και επιτυχημένης εταιρικής ταυτότητας, η αγορά του κατάλληλου domain name και άλλες χρήσιμες διαδικασίες, που τελικά θα οδηγήσουν σε πωλήσεις και σε εμπορική αναγνωρισιμότητα. 

Έρευνα και προγραμματισμός για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Η διαδικασία ξεκινά από την εταιρία μας με βάση το υλικό που θα τοποθετηθεί στο e-shop. Φροντίζουμε να μελετήσουμε τον ανταγωνισμό και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για το πως πιστεύουμε πως πρέπει να γίνει η χρήση και η προώθηση του περιεχομένου.

Η εταιρία μας πραγματοποιεί μια έρευνα λέξεων κλειδιών για τη σωστή δημιουργία του onsite SEO. Παράλληλα η ομάδα μας υλοποιεί τον προγραμματισμό για τις μελλοντικές ενέργειες που αφορούν την κατάταξη του e-shop σας στις μηχανές αναζήτησης. Αυτή είναι μια διαδικασία που καλό είναι να συνεχίζεται σε σταθερή βάση, ώστε το e-shop σας να παραμένει ψηλά στις αναζητήσεις. 

Πρόταση για τη δημιουργία eshop και τεχνική υλοποίηση

Στην Promo Web Experts δίνουμε παράλληλα έμφαση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης, αλλά και στην ποιότητα. Όταν αναφερόμαστε στη δημιουργία ιστοσελίδας κόστος και χρόνος ολοκλήρωσης αποτελούν σημαντικά στοιχεία της πρότασής μας. Εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από το πόσα άτομα τελικά θα απασχοληθούν, από τις εργατοώρες που θα χρειαστούν και από τα προγραμματιστικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν. 

Όταν δίνουμε για eshop προσφορές συνεργασίας, φροντίζουμε αυτές να συνοδεύονται από προσχέδια για το εικαστικό κομμάτι, καθώς και τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Το γενικότερο SEO και το μάρκετινγκ είναι οι επόμενοι δύο παράγοντες που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, σαν αυτή που θα σας προσφέρει η Promo Web Experts. 

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από τους ειδικούς

Στην Promo Web Experts σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργίας, τεχνικής υποστήριξης και προώθησης του διαδικτυακού σας καταστήματος. Η κατασκευή eshop είναι μια υπεύθυνη και σύνθετη εργασία που θα πρέπει να ανατίθεται στα κατάλληλα χέρια, δηλαδή στους ειδικούς, όπως άλλωστε δηλώνει το όνομά μας.

 Εάν επιθυμείτε σίγουρα και επαγγελματικά αποτελέσματα στη δημιουργία eshop, απευθυνθείτε στους επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευτείτε την Promo Web Experts.

Γιατί να επιλέξετε την Promo Web Experts

Άμεση εξυπηρέτηση

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας από την αρχή της συνεργασίας μας και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει όλο το 24ωρο

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, χωρίς να κάνουμε περικοπές στην ποιότητα!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν μείνετε δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες μας, εγγυόμαστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την κατασκευή της ιστοσελίδας που ονειρεύεστε.